Onze expertise

Data Engineering

Data Insights

Data Analytics

Data Engineering

Wanneer u goed en snel wilt sturen dan moet u kunnen vertrouwen op uw data. Vrij is expert in de verschillende mogelijkheden om data te ontsluiten uit verschillende bronnen en de kwaliteit van data op orde te houden.

Data Fabriek

Onze consultants helpen u bij het opzetten van de data fabriek of een deel daarvan.  De data fabriek is de basis voor een geavanceerd (cloud) analyseplatform dat u helpt bij alles met data: van de voorbereiding van grondstoffelijke gegevens tot het uitvoeren van interactieve analyses op omvangrijke gegevenssets.

Data management

Een scale aan (cloud) applicaties met eigen databases moeten onderdeel worden van de data fabriek. Om de data met hun verschillende, maar soms ook gelijke betekenis te verwerken moet een goed proces worden ingericht. Wie is verantwoordelijk voor welke data en welke data is leidend in het geval van verschillen? Vrij helpt uw data management proces op orde te brengen en te houden.

Datawarehouse

Moderniseren van uw datawarehouse is voor ons dagelijkse praktijk.  Transitie naar de cloud, datavirtualisatie of herinrichting van uw datawarehouse.  Stap voor stap met gezond pragmatisme.

Data Insights

Vrij zijn in uw ICT keuze en informatie huishouding.  Wij zijn Vrij en onze data informatie consultants helpen organisaties bij de digitale transformatie. Daadwerkelijk die wendbaarheid, samenhang en samenwerking in uw organisatie realiseren.

Data Architectuur

Onze architecten combineren de juiste mix tussen technologie en mens in samenhang als veilig fundament onder uw digitale transformatie.

Knowledge Engineering

Onze experts visualiseren de samenhang van uw data in uw organisatie, zodat u beter kunt sturen. Waar nodig gebruiken wij onze kunstmatige intelligentie oplossingen KnowledgeTrack en AuditTrack.

Process Mining

Slimme informatie architectuur is gebaseerd op wendbare en schaalbare processen en goed inzicht in de bijbehorende data. Wij brengen de informatie stromen en processen in kaart en realiseren samen met u flexibele dataplatformen

Data Analytics

Om uw organisatie te laten excelleren moet u de juiste beslissingen kunnen nemen. Dit kan alleen wanneer u beschikt over alle relevante informatie. Het goed toepassen van BI of CPM blijkt in de praktijk niet eenvoudig. De consultants van Vrij helpen u graag met de implementatie, beheer en verbetering van uw intelligente beslissingsscherm. Wij geven u relevante realtimegegevens in handen zodat u snel en zelfverzekerd toekomstgerichte beslissingen kunt nemen voor uw organisatie.

Predictive Analytics

Neem ook toekomstverwachtingen volledig mee in uw beslissingstraject. Het is mogelijk om met behulp van slimme software en het betrekken van de gehele organisatie en/of externe bronnen beter te anticiperen op de toekomst.

Big Data

Verzamel in- en externe informatie gestructureerd en ongestructureerd en zet deze om in inzichten die u eenvoudig kunt analyseren.  Ontdek vervolgens trends, clusters over productontwikkelingen, voorraadniveaus, klantgedrag.

Visualisatie

Interactieve visualisaties maken het verschil in gebruikersvriendelijkheid en bruikbaarheid.  Veel oplossingen bieden wel visualisaties, maar deze zijn niet echt interactief. En daar zit nu net het verschil.  Door heel natuurlijk dynamisch op de informatie in te zoomen ontstaat inzicht.