ICT Project Manager

Wij zoeken een Vrij goede project manager. Je zorgt ervoor dat een project vlekkeloos verloopt en dat het projectteam goed functioneert. Leuke, uitdagende projecten moedigen je aan.  Met het nodige pragmatisme realiseer je succesvolle projecten en transities bij onze klanten.  Je hebt een leidende rol in projecten en transities en rondt deze af binnen scope en de vastgestelde financiële ‐, tijd‐ en kwaliteitskaders. Samenwerken en enthousiasmeren is hierbij de basis.

Profiel

Minimaal HBO diploma;

Gecertificeerd en/of ervaring in PM methodes (Prince2, IPMA, Agile, Kanban);

Minimaal 5 jaar ervaring als ICT Project- en Programma manager;

Goede communicatieve vaardigheden;

Leidinggevende capaciteiten en praktisch ingesteld;

Ervaring in het verbeteren van organisatiestructuren, processen, gedrag en leiderschap;

Omgevingssensitief en een sterk gevoel voor zowel de organisatie als de techniek;

Uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden.

Wij hebben een Vrij mooi aanbod!

Jij bent een belangrijke speler om organisaties te verbeteren en mooie projecten te leiden. Wij zijn ondernemende professionals die geloven dat de juiste mensen het verschil maken. Dat doen we niet alleen maar samen! Dat zie je terug in ons unieke zeer aantrekkelijke beloningsmodel, waarin jij zelf je balans kiest in zekerheid en rendement. Bij Vrij! ben je namelijk vrij om te kiezen. Doen wat je leuk vindt en wat je uitdaagt, onder de voorwaarden die bij je passen.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? We vertellen je er graag meer over in een persoonlijk gesprek met Nikki Gunsing. Bel of mail ons voor een afspraak en een goede kop koffie.

T: + 31 (0) 6 14 61 51 86

E: nikki.gunsing@vrij.nl

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht