Data Intelligence

Wanneer u goed en snel wilt sturen dan moet u kunnen vertrouwen op uw data en inzicht in uw data. Vrij! is expert in de verschillende mogelijkheden om data te ontsluiten uit verschillende bronnen en de kwaliteit van data op orde te houden. De Vrij! consultants helpen u bij de digitale transformatie. Datawerkelijk die wendbaarheid, samenhang en samenwerking in uw organisatie realiseren. 
CONTACT

Cases

Rijkswaterstaat / CROW

DATAPLATFORM
FD-Gazellen-trofee-VRIJ-1024x683

Overheden, bedrijfsleven en wetenschap werken samen

Dataplatform voor de asfaltbranche

Verzamelen en beschikbare data

Analyses en meer inzicht

Strategie

Waterschap Aa en Maas

BIO DASHBOARD
FD-Gazellen-trofee-VRIJ-1024x683
Unieke multidimensionale aanpak

Veel mandagen bespaart.

Een samenhangend governance- en operatingmodel

Hoogste volwassenheid  informatiebeveiliging

Qizini

BUDGET EN FORECAST
Qizini-wrap-Spicy-Chicken-200x300-1
Margebepaling per artikel

Keten en verspilling inzichtelijk

Intelligente multidimensionale calculatiemodellen

Budget en Forecast

Data invoer

Data Fabriek

Onze consultants helpen u bij het opzetten van de data fabriek of een deel daarvan. De data fabriek is de basis voor een geavanceerd (cloud) analyseplatform dat u helpt bij alles met data: van de voorbereiding van grondstoffelijke gegevens tot het uitvoeren van interactieve analyses op omvangrijke gegevenssets.

Data management

Databases moeten onderdeel worden van de data fabriek. Voor de data, met hun verschillende maar soms ook gelijke betekenis, is een goede procesinrichting nodig. Wie is verantwoordelijk voor welke data en welke data is leidend in het geval van verschillen? Vrij! helpt u om uw datamanagement proces op orde te brengen en te houden.

Datawarehouse

Moderniseren van uw datawarehouse is voor ons dagelijkse praktijk. Transitie naar de cloud, datavirtualisatie of herinrichting van uw datawarehouse. Stap voor stap met gezond pragmatisme.

Big Data

Verzamel in- en externe informatie gestructureerd en ongestructureerd en zet deze om in inzichten die u eenvoudig kunt analyseren. Ontdek vervolgens trends, clusters over productontwikkelingen, voorraadniveaus en klantgedrag.

Visualisatie

Interactieve visualisaties maken het verschil in gebruikersvriendelijkheid en bruikbaarheid. Veel oplossingen bieden wel visualisaties, maar deze zijn niet echt interactief. En daar zit nu net het verschil.  Door heel natuurlijk dynamisch op de informatie in te zoomen ontstaat inzicht.

Predictive

Neem ook toekomstverwachtingen volledig mee in uw beslissingstraject. Het is mogelijk om met behulp van slimme software, en het betrekken van de gehele organisatie en/of externe bronnen, beter te anticiperen op de toekomst.

Data Architectuur

Onze architecten combineren de juiste mix tussen technologie en mens in samenhang als veilig fundament onder uw digitale transformatie.

Knowledge Mining

Onze experts visualiseren de samenhang van uw data in uw organisatie, zodat u beter kunt sturen. Waar nodig gebruiken wij onze kunstmatige intelligentie oplossingen; KnowledgeTrack en AuditTrack.

Process Mining

Slimme informatie architectuur is gebaseerd op wendbare en schaalbare processen en goed inzicht in de bijbehorende data. Wij brengen de informatie stromen en processen in kaart en realiseren samen met u flexibele dataplatformen.

Whitepaper Dataplatformen

Onze experts hebben een Whitepaper gemaakt over dataplatformen met daarin een stappenplan en volwassenheidsmodel dataplatformen.

Benieuwd naar de Whitepaper?

Resultaten

Om uw organisatie te laten excelleren moet u de juiste beslissingen kunnen nemen. Dit kan alleen wanneer u beschikt over alle relevante informatie. Het goed toepassen van BI of CPM blijkt in de praktijk niet eenvoudig. De consultants van Vrij! helpen u graag met de implementatie, beheer en verbetering van uw intelligente beslissingsscherm. Wij geven u relevante realtimegegevens in handen zodat u snel en zelfverzekerd toekomstgerichte beslissingen kunt nemen voor uw organisatie. Dat geeft resultaten!

 

%

Winststijging

%

Beter inzicht

Vrij leuk nieuws ontvangen?