High potentials

Vrij! Academy brengt dataspecialisten en organisaties samen. De beste high potentials in data en analytics staan klaar om u te helpen.
CONTACT

U zoekt talent

Het vinden van talentvolle data specialisten is niet eenvoudig. Het liefst werft u ervaren professionals met meerdere jaren relevante ervaring, maar die zijn niet altijd beschikbaar. De Talent Academy van Vrij! heeft voor u de oplossing; Jonge enthousiaste toppers met een passie voor data en 2 tot 3 jaar relevante werkervaring, ondersteund door onze ervaren specialisten. 

Talent Academy

Vrij! Talent Academy richt zich op gepassioneerde high potentials die al relevante werkervaring met data en analytics hebben opgedaan. Door intensieve coaching, een uitgebreid opleidingsprogramma en ondersteuning van onze ervaren specialisten kunnen zij zich razendsnel door ontwikkelen. Een uitgelezen kans voor jong talent om door te groeien en voor organisaties om dit talent te benutten.

Perfecte match

Vrij! Academy brengt bedrijven en de allerbeste high potentials samen. Door begeleiding van onze topconsultants ontstaat er voor startende data professionals een unieke kans om hun carrière een versnelling te geven bij mooie opdrachtgevers. Zo beschikt uw organisatie over gekwalificeerd toptalent, ondersteund door de diepgaande kennis en expertise van onze ervaren consultants.

Daarom kiest u voor Vrij! Academy

Vrij! Academy richt zich op een belangrijke groep van waardevolle professionals die vaak over het hoofd wordt gezien: Jonge enthousiaste toppers met een passie voor data en 2 tot 3 jaar relevante werkervaring. Vrij! Academy biedt een breed scala aan relevante opleidingen, uitgebreide coaching en ondersteuning door specialisten met jarenlange ervaring. Zo kan uw organisatie snel beschikken over jong talent met de juiste kennis en de rugdekking van onze principal consultants.

Vrij leuk nieuws ontvangen?